Radio op kantoor Rotonde International

Klant

Rotonde International BV

Locatie

Delden

Installateur

C&S Audiovisueel

z

Functionaliteit

Radio
Achtergrondmuziek
Presenteren

Projectomschrijving

Rotonde International BV houdt zich bezig met de engineering en constructie van turn-key opgeleverde betonmortel centrales, menginstallaties en vulsystemen. Het bedrijf is onlangs verhuisd. Een bestaand pand aan de Sluisstraat in Delden is opgeknapt en uitgebreid met de nieuwbouw van kantoren. C&S Audiovisueel mocht het nieuwe pand voorzien van de nieuwste audiovisuele faciliteiten op het gebied van vergader- en presentatiesystemen, maar ook radio op kantoor.

Volume van de radio op kantoor per werkplek instelbaar

Radio op kantoor en in de werkplaats horen bij de werkdag. Degene die als eerst binnenkomt opent de deuren, zet de radio aan, haalt een kop koffie en start met het lezen van e-mail of werpt een blik op zijn werkbon. Ondertussen kabbelt de radio op de achtergrond rustig mee. Soms zijn er collega’s die mee fluiten. Anderen tappen met hun voet mee op de bass. Arbeidsvitaminen zijn nog steeds actueel en bij de Rotonde International is daar ruim aandacht aan besteedt.

Elke werkeiland op kantoor beschikt over een eigen inbouwluidspreker. Degene die aan het eiland werken hebben een eigen volumeregelaar, waarmee ze hun eigen geluid harder of zachter kunnen zetten. Dit principe is door het hele pand doorgetrokken. Het personeel zelf vroeg hierom. De één werkt nu eenmaal prettiger met muziek dan de ander. Bovendien wisselt de radiozender gedurende de dag. In de ochtend het foute uurtje op Q-Music, terwijl in februari wordt gewerkt met de laatste carnavalskrakers.

Het audiosysteem is doorgetrokken naar de kantines en de vergaderruimtes. Bovendien is er ruimte gelaten voor een extra uitbreiding naar de werkplaats. De komende maanden gaan er nog de nodige verbouwingen plaatsvinden. Zodra dit is afgerond kan de radio verder worden uitgebreid. In de werkplaats zal gebruik gemaakt gaan worden van andere luidsprekers, dan op kantoor. Maar hier is in de huidige installatie rekening mee gehouden.

In de kantine en in de vergaderruimtes kan de radio makkelijk worden uitgezet. Op de wandbedieningspanelen kan worden ingesteld dat het geluid van de televisies kan worden afgespeeld. Op deze wijze kan ook een vergadering of presentatie worden bijgestaan door de juiste audio. Kortom, een multifunctioneel geluidssysteem voor radio en presentatiedoeleinden. Rotonde International is klaar voor de toekomst.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This