Radio installatie in magazijn Venlo

Klant

Multinational

Locatie

Venlo

Installateur

RJ Audiovisueel

z

Functionaliteit

Presenteren
Vergaderen

Projectomschrijving

Voor een multinational in Venlo mocht Apart Audio Regio Dealer RJ Audiovisueel een mooie opdracht realiseren in het centrale magazijn. De medewerkers vroegen al langere tijd om een centrale geluidsinstallatie om tijdens sportwedstrijden live commentaar via de radio te volgen. Maar ook om muziek te luisteren tijdens het werk. Het resultaat is een radio installatie met omroepfunctionaliteit en automatische pauze signalering. Geweldig werk van RJ Audiovisueel.

Muziek, omroep en pauze signalering over lange afstand

Het bedrijventerrein van deze multinational is in de loop der jaren flink gegroeid. Hierdoor moeten lange afstanden worden overbrugd door de muziek om overal hoorbaar te zijn. RJ Audiovisueel heeft dit fantastisch opgelost door twee clusters van hoorn luidsprekers in te zetten. De beugels in deze clusters zijn custom-made en speciaal voor dit project in elkaar gelast.

Door het laag in de muziek een beetje weg te filteren wordt bovendien voorkomen dat de weergave in conflict komt met het lawaai van machines en bedrijfsvervoer. Een ander voordeel van deze techniek is dat spraak nog beter naar voren komt. Omroepmededelingen worden dan ook luid en duidelijk weergegeven.

De bediening van het systeem vindt centraal plaats bij de chef. Hij bepaalt welke zender speelt en wat het volume hiervan is. De bovengrens van dit volumeniveau is begrenst. Ook worden hier vandaan omroepmededelingen gedaan en is een automatische pauze signalering ingesteld, die op gezette momenten te horen is. Na dit signaal begeven de medewerkers zich naar de kantine. Een nieuw signaal waarschuwt hen dat ze weer aan de slag mogen.

Als extra uitbreiding is ook de kantine voorzien van inbouwluidsprekers. Ook buiten op het terras zijn weerbestendige luidsprekers geplaatst, zodat de muziek ook hier te horen is. De medewerkers zijn razend enthousiast. Ze hebben aangegeven het nu minder vervelend te vinden om te gaan werken tijdens belangrijke sportwedstrijden.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This