Radio installatie op kantoor Mupa

Klant

Mupa Schakeltechniek

Locatie

Eersel

Installateur

Backline AV

z

Functionaliteit

Radio
Achtergrondmuziek

Projectomschrijving

Mupa Schakeltechniek uit Eersel is één van de grootste paneelbouwers van Nederland. In de werkplaats die paneelbouw ademt, worden schakelkasten ontworpen en geproduceerd voor verschillende toepassingen. Installateur Backline AV uit Bergeijk mocht Mupa voorzien van een radio installatie op kantoor, in de werkplaats en in de kantine. Want bij Mupa zijn ze ervan overtuigd dat werken met muziek toch veel leuker is.

Werken met muziek is toch veel leuker!

In de werkplaats heeft Backline ervoor gekozen om met IP56 luidsprekers te werken die de nadruk leggen op de midden en hoge tonen. Bass komt vaak in conflict met de zware geluiden van de machines en zal zorgen voor extra storing. De midden en hoge tonen komen hier juist mooi op uit. In een cluster van 4 zijn deze midden in de werkplaats geïnstalleerd. Middels een stang zijn deze aan het spant vastgemaakt.

Op kantoor is gekozen voor inbouwluidsprekers. Deze zijn subtiel in het systeemplafond weggewerkt. Door veel luidsprekers te plaatsen kan het geluidsniveau naar beneden. Hierdoor is er geen hinder van de muziek, maar is het toch overal goed te horen. In de kantine zijn 2 opbouwluidsprekers aan de wand geplaatst. Deze zijn ook in staat tot een feestje. Bovendien kan het systeem worden gebruikt om mensen toe te spreken via een microfoon.

Op het dak van Mupa is een antenne geplaatst om de radio-ontvangst te optimaliseren. In veel betonnen gebouwen is de FM ontvangst ronduit slecht. Vaak wordt dit opgelost middels een internetradio. In dit geval wilde de klant ook nog CD, Mp3 en bestanden vanaf een USB stick afspelen en is een kostenefficiënte mediaplayer geplaatst in het centrale audiorack. Deze is centraal in het pand geplaatst en natuurlijk eenvoudig te bedienen.

In de werkplaats kan men zelf het volume instellen van het systeem. De volumeregelaars zijn naast de lichtschakelaars geplaatst. Het personeel hoeft slechts aan de knop te draaien en de muziek klinkt harder of zachter. De bekabeling is netjes weggewerkt in een kabelbuis, zodat deze niet beschadigd kan worden.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This