Presentatiesysteem aula RSG NO Veluwe

Klant

RSG NO Veluwe

Locatie

Epe

Installateur

Backstage AV

z

Functionaliteit

Presenteren

Projectomschrijving

Het RSG Noord Oost Veluwe ligt net iets buiten het centrum van Epe. Vanuit deze middelbare school stromen leerlingen door naar het MBO, HBO en naar de universiteit.  Het schoolgebouw biedt veel goede en moderne voorzieningen ten behoeve van het hedendaagse onderwijs, waaronder een mediatheek, stabiel draadloos netwerk en een collegezaal voor 68 personen. Ook de aula vertegenwoordigd een belangrijke rol. Backstage AV mocht zich ontfermen over een nieuwe, multifunctionele beamer-installatie met presentatiegeluid van Apart Audio.

Presentatie geluid

In de aula is ruimte aan grote groepen mensen. Examenuitreikingen, presentaties en optredens worden hier georganiseerd. Duidelijke projectie en verstaanbaarheid zijn twee belangrijke eisen op dit podium. Om de verstaanbaarheid te optimaliseren heeft Backstage AV twee 8” luidsprekers geplaatst naast het podium richting publiek. Deze worden gebruikt, zodra een spreker de microfoon oppakt en één van de activiteiten start.

Ook kan het systeem worden ingezet voor achtergrondmuziek. Middels een internetradio wordt standaard radio weergegeven. Via een eenvoudige bediening op een 19” rack kunnen instellingen worden gewijzigd. Zo kan ook het volume, enkele instellingen voor de microfoon en de keuze van de muziek worden bepaald. De kracht van het systeem zit in de eenvoudige bediening. Zelfs een a-technische leraar kan hiermee overweg. Zo kan het systeem optimaal door iedereen worden gebruikt.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This