Omroepinstallatie Tramremise Rotterdam

Klant

Tramremise Hilligersberg

Locatie

Rotterdam

z

Functionaliteit

Omroep
Muziek

Projectomschrijving

In 1904 werd in Delfshaven een tramremise gebouwd. In 1986 werd de remise ingericht en geopend als bescheiden trammuseum. In november 2010 kreeg ook het laatste deel van Delfshaven een andere bestemming en werden alle historische trams samengebracht onder één dak. De remise Hilligersberg is dagelijks geopend en staat vol met logistieke historie. SOL4 werd gevraagd een omroepinstallatie voor de tramremise uit te denken. Deze werd recent opgeleverd.

Na calculatie een uitstekende dekking van het geluid

Na een uitgebreid gesprek om alle wensen te inventariseren werd de ruimte van de tramremise ingemeten. Bekeken werd hoe de bekabeling het best weggewerkt kon worden en hoe de omroepinstallatie de beste dekking kon geven door de hele ruimte. Gekozen werd voor een oplossing met de SPH20 bolluidsprekers van Apart Audio. Op een hoogte van 4 meter geven deze een dekking van 250 m² en een geluidssterkte van 95 dB.

Deze bol- of pendelluidsprekers zijn dusdanig geïnstalleerd, zodat de hele ruimte wordt afgedekt. De bekabeling is daarbij netjes weggewerkt achter de stalen dak constructie. Enkele honderden meters luidsprekerkabel werd gebruikt om de totale afstanden naar de audio-centrale te overbruggen. Binnen deze 100V installatie gaat dit niet ten koste van de geluidskwaliteit.

Centraal is een omroepstation geplaatst, waarmee de beheerder mededelingen kan doen in de tramremise. Dankzij de installatie van een internetradio kan bovendien muziek worden afgespeeld van enkele honderden radiozenders. Het resultaat is een zeer economische geluidsinstallatie, die door iedereen bediend kan worden. En waarbij de spraakverstaanbaarheid is geoptimaliseerd.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This