Omroepinstallatie sporthal Dikken Wierden

Klant

Sporthal Dikken

Locatie

Wierden

Installateur

RJ Audiovisueel

z

Functionaliteit

Muziek
Omroep

Projectomschrijving

Stichting Accommodaties Wierden Enter (SAWE) heeft recent geïnvesteerd in een nieuwe omroepinstallatie voor de sporthal in Wierden en in Enter. In beide sporthallen is een nieuw audiosysteem geïnstalleerd door RJ Audiovisueel ten behoeve van omroep, maar ook muziek. SAWE beheert en exploiteert beide accommodaties sinds 2003.

Verstaanbaar omroepen in de sporthal

Het was de nadrukkelijke wens van de stichting om in beide sporthallen vanuit het omroephok duidelijk en verstaanbaar te kunnen omroepen naar de velden in de hal. De oude installatie was moeilijk in gebruik en bovendien dusdanig verouderd dat er geen fatsoenlijk geluid meer te horen was. Met een simpele en relatief goedkope oplossing van Apart Audio heeft RJ Audiovisueel dit probleem verholpen.

Gekozen is voor balbestendige luidsprekers die verspreid in de sporthal aan één zijde zijn geplaatst. Door deze aan één zijde te plaatsen wordt akoestische kortsluiting voorkomen. De luidsprekers zijn dusdanig afgesteld, zodat zij niet tegen de wanden aan echoën. De aansluitingen lopen door naar de centrale bediening in het omroephok.

In dit hokje is een omroepmicrofoon aanwezig, waarmee mededelingen gedaan kunnen worden. Ideaal rondom evenementen, zoals toernooien of koningsdag. Op de tafel ligt een kabel waarop een telefoon aangesloten kan worden. Op deze wijze kan heel eenvoudig muziek worden afgespeeld. Dit systeem zorgt ervoor dat dit door iedereen zonder technische kennis kan worden gebruikt.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This