Nieuwe hoornluidsprekers SV Always Forward

Klant

SV Always Forward

Locatie

Hoorn

Installateur

Van Brienen Audiovisueel

z

Functionaliteit

Muziek
Omroep

Projectomschrijving

SV Always Forward uit Hoorn is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging. De club werd in 1921 opgericht en bestaat inmiddels uit een afdeling zondagvoetbal, een afdeling vrouwen- en meisjesvoetbal en een hele grote jeugdafdeling. Het 1e elftal speelt momenteel in de 3e klasse. Always Forward heeft als sportieve doelstelling dat het 1e elftal een stabiele 2e klasser moet kunnen worden en dat de selectie jeugdelftallen hoofdklasse spelen. Installatiepartner Van Brienen Audiovisueel mocht op het hoofdveld een geluidsinstallatie aanleggen met nieuwe hoornluidsprekers voor het weergeven van muziek en omroep.

Oude speakers vervangen voor nieuwe hoornluidsprekers

De situatie die installateur Jeroen van Brienen aantrof bij SV Always Forward is typisch voor duizenden verenigingen in Nederland. Er was een geluidsinstallatie aanwezig. Er komt ook geluid uit. Maar de installatie was enorm verouderd. Vrijwilligers gaven aan dat de installatie wel eens 30 jaar oud kon zijn. De oude speakers moesten dan ook worden vervangen voor nieuwe hoornluidsprekers. Deze moeten muziek en omroep op verstaanbare wijze weer gaan geven op het hoofdveld.

Oude versterkers vervangen voor gebruiksvriendelijk alternatief

Oude speakers, oude versterkers. Logisch! Oude versterkers hebben vaak veel knopjes, die in de loop der jaren op een verkeerde manier gebruikt worden. Het sluipt er in de loop van de jaren in, waardoor de geluidskwaliteit er niet op vooruit gaat. Sinds een aantal jaren zijn er nieuwe modellen versterkers op de markt gekomen die eenvoudig te bedienen zijn. Geen arsenaal aan knopjes en instellingen. De oude versterkers zijn dan ook vervangen voor nieuwe modellen met gebruiksvriendelijke en overzichtelijke bediening.

Hoornluidsprekers met goede muziekkwaliteit

Tegenwoordig speelt muziek een belangrijke rol op en rondom het veld. Gedurende de warming-up klinkt al muziek om ‘er een beetje in te komen’. Maar ook als er wordt gescoord wordt er een speciale jingle afgespeeld. En natuurlijk wordt de spanning bij het betreden van het veld door de spelende teams begeleidt door tracks als ‘Eye of the tiger’. SV Always Forward wilde dan ook een goede muziekkwaliteit horen op het veld. En hierbij is gekozen voor de MPLT62 hoornluidspreker van Apart Audio. Relatief goedkope hoornluidsprekers, die doen wat ze moeten doen!

Dekking op het hele voetbalveld en de tribune

Om het geluid overal goed en verstaanbaar te kunnen horen heeft installateur Van Brienen gezorgd voor een perfecte dekking rondom het veld. Van Brienen verzorgde eerder de nieuwe installatie op de Oost-tribune van Telstar en weet wat hij moet doen. Op de tribune zijn verspreid luidsprekers geplaatst die richten op het veld, de overzijde van het veld en de zijkanten. Onder de tribune zijn nog extra weerbestendige opbouwspeakers geplaatst, die zorgen voor de verstaanbaar in de tribune. Waar het publiek ook staat of zit, verstaanbaarheid is gegarandeerd.

 

Meer informatie over geluidsinstallaties voor:

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This