Muziekinstallatie cross dock Tielbeke Transport

Klant

Tielbeke Transport

Locatie

Lemelerveld

Installateur

Backstage AV

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Radio
Omroep

Projectomschrijving

Tielbeke Transport is een gevestigde naam in de transportsector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lemelerveld en onlangs is hier een nieuw cross dock gebouwd met een oppervlakte van 4500 m². Het cross dock met 52 docks en 2 busdocks is tegen het bestaande bedrijfspand aangebouwd. Backstage AV uit Zwolle mocht voor Tielbeke een muziekinstallatie ontwerpen die de overslaglocatie voorziet van achtergrondmuziek tijdens het werk.

Arbeidsvitaminen in de nieuwe overslagloods

Radio speelt een belangrijke rol bij de medewerkers van Tielbeke Transport. Gedurende de dag wordt driftig meegefloten met de muziek die op de achtergrond aanwezig is. In de nieuwe overslagloods moest dan ook een nieuw systeem worden ontworpen die voor de vrolijke noot zorg gedurende de dag. Daarbij is de muziek afkomstig van een internetradio, die optioneel via een telefoon kan worden bediend.

Backstage AV heeft ervoor gekozen om vanuit het midden van de loods naar buiten te projecten met de speciale IP65 luidsprekers. Zodoende is maar één kabelgoot nodig en kunnen de luidsprekers zo worden gericht, zodat zij niet tegen de muren weerkaatsen. De luidsprekers worden op een hoogte van 8 meter opgehangen. Bij de installatie is gebruik gemaakt van een hoogwerker. Gekozen is voor de muziekhoorn luidspreker, die een groot bereik heeft.

De bediening van het systeem vindt centraal plaats. De medewerkers kunnen dit zelf organiseren. Er kan gemakkelijk van zender worden gewisseld. Echter blijkt in de praktijk dat er veel naar dezelfde zender wordt geluisterd. Het systeem kan optioneel ook als omroepsysteem gebruikt worden. De muziekinstallatie krijgt met slechts enkele simpele instellingen een dubbele functie.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This