Muziekinstallatie bedrijfskantine Reklet BV

Klant

Reklet BV

Locatie

Ede

Installateur

RDJ AV

z

Functionaliteit

Feest
Achtergrondmuziek
Presenteren

Projectomschrijving

Reklet is een allround signspecialist. Het familiebedrijf is gevestigd in Ede. Al 40 jaar lang produceren en implementeren zij signing elementen voor bedrijven, retail-formules en individuele retailers. Dat Reklet kiest voor kwaliteit is ook terug te zien in hun nieuwe pand. RDJ AV mocht de bedrijfskantine van Reklet voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur. Hierbij is onder meer een muziekinstallatie geïntegreerd van Apart Audio.

Muziekinstallatie voor tijdens de borrel, presentaties en gamen

De audiovisuele installatie is door RDJ AV naadloos in het design van de bedrijfskantine meegenomen. De techniek mocht bovendien goed zichtbaar zijn. Achter de bar is een 75” scherm te vinden die met een lift vanuit het meubel elektrisch omhoog komt. Deze zakt weer zodra de installatie wordt uitgezet. De bediening gebeurt via een touchscreen. Via een aantal eenvoudige knoppen kan de installatie gereed worden gemaakt voor presentatie doeleinden, TV of PlayStation.

De muziekinstallatie mocht nadrukkelijk aanwezig zijn. Deze is gekoppeld aan het scherm en geeft het geluid weer van de presentaties, TV kijken of gamen. Daarnaast is het audiosysteem in te zetten voor een goed feestje. Gezellig tijdens de vrijdagmiddagborrel, kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Reklet heeft vanaf nu alles in huis om alle gelegenheden te vieren.

Reklet heeft gekozen voor de zogenaamde PUBSET van Apart. Deze muziekinstallatie bestaat uit 6 houten luidsprekers, die een warm en diep geluid weergeven. De luidsprekers worden ondersteund door 2 subwoofers. Het hele systeem wordt aangedreven door 1 versterker. Deze is door RDJ AV volledig ingeregeld om zo het maximum rendement van het systeem naar boven te toveren.

Op het terras buiten zijn ook twee weerbestendige luidsprekers geplaatst. Met mooi weer kan hier genoten worden van een hapje en drankje met een lekker achtergrondmuziekje als detail. Dit is ook de plek waar wordt gerookt. Zo slaat het systeem meerdere vliegen in één klap. Wij wensen Reklet ontzettend veel plezier van hun nieuwe installatie en bedanken RDJ AV voor de fantastische installatie.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This