Muziek in showroom TT Motoren

Klant

TT Motoren

Locatie

Zwolle

Installateur

Backstage AV
z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Projectomschrijving

TT Motoren is dé Suzuki dealer voor Noord en Oost Nederland. In de showroom in Zwolle is het prachtige programma van Suzuki te vinden. Daarnaast wordt een ruim assortiment van helmen, kleding en accessoires geboden. Om de stilte uit deze fantastische showroom weg te halen werd Apart Audio Regio Dealer Backstage AV benaderd om een oplossing te vinden. Met muziek in showroom TT Motoren wordt ook meer privacy geboden. Wensen waren dat de installatie makkelijk bediend kon worden en dat het niet veel mocht kosten.

Muziek in showroom doorbreekt ongemakkelijke stilte

De reactie van Backstage AV was dat prijs absoluut geen issue hoeft te zijn om toch een stukje achtergrondmuziek te verzorgen in de showroom. Omdat er hoogte aanwezig is in de showroom kan gewerkt worden met de bol luidspreker. Deze luidspreker een spreiding van 360 graden en bedekt op een hoogte van 4 meter een oppervlakte van 250 m². Een zeer efficiënte en kostenbesparende oplossing.

In totaal zijn 2 luidsprekerbollen geïnstalleerd. Eén bij de entree van de showroom en eentje iets verder naar achteren. Beide luidsprekers zijn aangesloten op één versterker. Deze versterker heeft het design van een HiFi versterker en is onder andere uitgerust met een grote volumeknop. Op deze manier kan al het personeel de muziek makkelijk harder of zachter zetten.

De muziek in de showroom is afkomstig uit een internetradio. Deze heeft als voordeel dat er heel veel radiozenders op te ontvangen zijn en dat de ontvangst storingsvrij is. Bovendien kan gekozen worden voor zenders waarop geen DJ’s aan het praten zijn en de nadruk echt op de muziek ligt. Via een app op de telefoon kan de radio worden bediend en kan de juiste zender worden ingeschakeld.

Kortom, een zeer kostenbesparende en efficiënte oplossing van nog geen € 1.000,- (exclusief installatiekosten). Terwijl wel het gewenste resultaat wordt bereikt. De stilte is doorbroken en in de showroom kan met meer privacy een gesprek worden gevoerd.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This