Muziek op kantoor HB Online Media

Klant

HB Online Media

Locatie

Heerhugowaard

Installateur

Koster AVL

z

Functionaliteit

Radio
Achtergrondmuziek

Projectomschrijving

HB Online Media is een media bedrijf gevestigd in Heerhugowaard. Het team telt 18 mensen die onder leiding staan van 3 echte marketeers. Onder hun bezielende leiding verzorgt HB Online Media diverse online dagbladen met aandacht voor nieuws uit de regio. Zo zijn er online dagbladen voor de regio’s Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn, Langedijk, Purmerend, Texel, West-Friesland, Zaandam en Zandvoort. Muziek op kantoor zorgt bij HB voor de nodige extra arbeidsvitaminen en Koster AVL mocht dit voor hen realiseren.

5 kantoren met muziek

In 5 verschillende ruimtes op meerdere verdiepingen moet muziek op kantoor worden geïnstalleerd. De ruimtes zijn 4 losse kantoren en een verkoopafdeling. De losse kantoren zijn qua formaat ongeveer 10 m², terwijl het verkoopkantoor een oppervlakte heeft van 80 m². Per ruimte dient het volume ingesteld te kunnen worden, zodat het volume dynamisch kan mee bewegen met de activiteit in de ruimtes. Een wens die wij eigenlijk altijd zien, omdat de eindgebruiker ‘in control’ wil blijven.

Design speakers

Koster AVL heeft bij het calculeren van het project gekozen voor de nieuwe design speakers van Apart Audio. Deze kenmerken zich door een hele dunne rand. Hierdoor passen deze perfect in een systeemplafond, waar ze vrij onopvallend ogen. Het aantal speaker is gecalculeerd op basis van de grootte van de ruimte. De kleine kantoren zijn uitgerust met 2 speakers. Het grote kantoor heeft er 6.

Volume per ruimte aanpassen

De bekabeling is centraal aangelegd met als uitgangspunt het hart van de installatie in de serverruimte. Vanuit hier is kabel door het pand getrokken en de ruimtes zijn als aftakkingen opgenomen. Voordat de kabel de ruimte ingaat is een volumeregelaar in de kabelgoot geplaatst. Hiermee kunnen de medewerkers in de ruimte het volume aanpassen. De muziek op kantoor kan dus harder of zachter gezet worden.

Muziek op kantoor op de achtergrond

De luidsprekers binnen de geluidsinstallatie klinken perfect. Op de vrijdagmiddag kan het geluid ook echt wat harder gezet worden. Natuurlijk wel zo gezellig bij de borrel! Het belangrijkste is echter dat er bewust niet is gekozen voor een subwoofer. Dit zorgt ervoor dat het geluid niet stoort in het gesprek, maar juist rustig op de achtergrond hoorbaar is.

Internetradio

Natuurlijk wordt er op kantoor naar de radio geluisterd. Op kantoor moet altijd een compromis worden gesloten en een radiozender zorgt hiervoor door de diversiteit aan muziek. Het signaal is afkomstig van een stabiele internetradio, die bediend kan worden met aan app. Het grote voordeel van internetradio is de enorme hoeveelheid radiozenders die beschikbaar zijn en de stabiele ontvangst bij een goede internetverbinding.

Meer informatie over geluidsinstallaties voor:

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This