Muziek en omroep Sporthal Velserbroek

Klant

Sporthal Het Polderhuis

Locatie

Velserbroek

Installateur

Van Brienen AV en meer

z

Functionaliteit

Muziek
Omroep

Projectomschrijving

Apart Audio Regio Dealer Van Brienen AV en Meer heeft sporthal Het Polderhuis in Velserbroek recent voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie. De sporthal heeft een afmeting van 44 x 28 x 8 meter en wordt gebruikt voor onder andere badminton, basketbal, korfbal, volleybal, zaalvoetbal en squash. Gekozen is voor een oplossing met de balcontact veilig gecertificeerde MASK12T luidsprekers.

Sporten met muziek is toch veel leuker?

De beugel van de MASK12 luidspreker van Apart Audio is voorzien van de DIN18032-3 normering en hiermee officieel gecertificeerd als balcontact veilig. Dit is dan ook het uitgangspunt geweest voor het realiseren van deze installatie. In totaal drie luidsprekers worden aangestuurd door een REVAMP4240T versterker, terwijl vier verschillende zones bediend kunnen worden met de ZONE4 matrix. De kleedruimtes en lobby’s zijn voorzien van discrete inbouwluidsprekers.

In de sporthal is een lokale input (ALINP) geïnstalleerd, waarop medewerkers van scholen of gymnastiekverenigingen hun eigen muziek op kunnen aansluiten. Met de bijbehorende regelaar kan daarbij het volume worden ingesteld. Vanuit de sporthalbeheerder kan tot omroep worden overgegaan. Ideaal bij toernooien of algemene mededelingen.

Het resultaat is een geweldige geluidsweergave over het hele veld, waarbij diverse afzonderlijk kunnen worden geschakeld. De spraakverstaanbaarheid van de omroeper is zowel op het veld, alsook in de kleedkamer ruimtes buitengewoon.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This