Muziek bij Van Camp Schoenen & Fashion

Klant

Van Camp Schoenen & Fashion

Locatie

Lunteren

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Installateur

RDJ AV

Projectomschrijving

Van Camp Schoenen & Fashion uit Lunteren biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsschoenen en kleding voor volwassenen en kinderen. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in de verkoop van smalle, brede, kleine en grote schoenen. Met de aanwezigheid van enkele podologen is er veel vakkennis in huis. Afgelopen jaar heeft Van Camp flink verbouwd en gebouwd. Een vernieuwde winkel met een grote fashion afdeling is toegevoegd aan de winkel.

“Dankzij de muziek wordt er vrijer gecommuniceerd”

Apart Audio mocht zorg dragen voor de sfeer in de winkel door middel van een eenvoudig te bedienen geluidsinstallatie met gepaste muziek. De muziek doorbreekt de stilte in de zaak. Aan de fashion kan draagt de muziek bij aan de hippe sfeer die past bij het aanbod van de beste modemerken en de laatste trends.

Verspreid door de zaak zijn compacte 5” opbouwluidsprekers aan het plafond gemonteerd. Deze zijn zodanig gericht, zodat zij door de hele zaak zorgen voor een prettig stukje muziek. De muziek staat niet te hard, zodat adviseurs en klanten elkaar kunnen blijven verstaan. Echter worden de gesprekken wel zodanig gemaskeerd, zodat andere klanten niet kunnen verstaan wat er wordt gezegd.

Tijdens de verbouwing is rekening gehouden met het bekabelen van de geluidsinstallatie. Door het hele pand werden loze leidingen aangebracht waar later kabel doorheen getrokken kon worden. Op enkele strategische plaatsen werd bij voorbaat al speakerkabel getrokken. Het resultaat is een naadloze installatie van de luidspreker zonder dat ook maar één kabel zichtbaar is.

De bediening vindt plaats via de nieuwe MA mengversterker van Apart Audio. Het design is zodanig vormgegeven zodat iedereen zonder technische kennis, snapt wat er bediend kan worden. Bronkeuze en volume. Meer is het niet.

Ard ten Hoor, eigenaar van Van Camp Schoenen & Fashion:  “We zijn ontzettend blij met de nieuwe installatie. Het is een echte toevoeging voor onze zaak. Voorheen was het stil en voelde dat soms ongemakkelijk. Nu voelen onze adviseurs zich meer op hun gemak en wordt er vrijer gecommuniceerd met de klant. Een waardevolle toevoeging!”

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This