Multi-zone geluidsinstallatie Agion

Klant

Agion

Locatie

Rijssen

Installateur

RJ Audiovisueel

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Presenteren
Multi-zone

Projectomschrijving

AGION uit Rijssen is een premium dienstverlener voor het MKB in Oost-, Noord- en Midden Nederland. Middels de volledig geintegreerde bedrijfssoftware SAP helpt AGION ondernemingen om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en efficiency te verbeteren. RJ Audiovisueel is gevraagd een volledige audiovisuele infrastructuur te ontwerpen tijdens de verbouwing van het kantoorpand.

Multi-zone audio systeem

Het pand is opgedeeld in zeven verschillende zones. Deze ruimtes moeten onafhankelijk van elkaar worden bediend qua volume en muziekkeuze. Op deze wijze kan elke kantoorruimte een eigen sfeer realiseren. Eén van de zones is anders dan de rest, namelijk de vergaderruimte. De audiovisuele beleving moet hier het summum bereiken. In deze ruimte is dan ook voor een betere spreiding van het geluid gekozen.

De installatie wordt aangestuurd door de Audiocontrol 12.8. Elke ruimte (zone) is voorzien van een Digital Wall Controller (DIWAC), zodat deze individueel bediend kan worden. De centrale versterking vindt plaats door de REVAMP1680. Deze is gebrugd geprogrammeerd, waardoor er acht kanalen met 160 Watt versterking voor handen zijn. Genoeg om de zeven verschillende zones van genoeg vermogen te voorzien. Wat betreft de luidsprekers is gekozen voor in totaal twaalf stuks CM20T, welke op 16 Ohm zijn ingesteld.

Elke medewerker kan in zijn eigen ruimte kiezen uit vier voorgeprogrammeerde radiozenders, welke worden aangeleverd door de Apart Audio PR4000R Quad Tuner.  Als extra optie kan per werkplek gebruik worden gemaakt van een draadloos Sonos systeem, welke is geïntegreerd in de volledige audiovisuele infrastructuur.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This