Horeca geluidsinstallatie De Passage

Klant

Brasserie De Passage

Locatie

Rijssen

Installateur

RJ Audiovisueel

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Projectomschrijving

Brasserie De Passage in Rijssen is gevestigd in het centrum van Rijssen. Een restaurant wat iedereen uit Rijssen kent en waar iedereen uit Rijssen ook wel eens een keer is geweest. Goed eten, altijd lekker druk, uitstekende prijzen en een goede bediening. Recent nam de eigenaar contact op met RJ Audiovisueel om het laatste puntje op de i te zetten. De horeca geluidsinstallatie moest een update krijgen. Zo gezegd, zo gedaan.

Sonos geïntegreerd binnen installatie

De brasserie bestaat uit drie gedeeltes. Aan de voorzijde, in het midden en aan de achterzijde kan men via een trap naar een gezellige verdieping. Het was de wens van de eigenaar om in alle ruimtes achtergrondmuziek te laten horen. Rustig aanwezig zonder te storen in het gesprek. Bovendien moet een microfoon aangesloten kunnen worden om eens iemand te kunnen laten spreken. Als laatste wens gaf de eigenaar aan gebruik te willen maken van het gemak van streaming via Sonos.

Horeca geluidsinstallatie met meer zones

Het resultaat is een installatie waarbij het geluidsniveau per ruimte kan worden ingesteld. In totaal zijn twee versterkers met HiFi design gebruikt die zijn uitgerust met een grote volumeknop. Voor het personeel is het heel eenvoudig om de muziek harder of zachter te zetten. Het midden van de brasserie en de verdieping zijn samengevoegd op één versterker. Zo kan iedereen zonder technische kennis deze  geluidsinstallatie geoptimaliseerd voor het restaurant makkelijk bedienen.

Muziek bedienen vanaf smartphone

Twee Sonos Connect Amps zijn aangesloten op de audio ingang van de versterkers. Het is nu mogelijk voor de eigenaar om vanaf zijn telefoon te streamen naar de Sonos Amps. Op beide versterkers speelt over het algemeen dezelfde muziek. Voor hem is het handig om dit draadloos te doen. Bovendien heeft hij de keuze van de muziek volledig onder controle door de app op zijn telefoon. Een typisch voorbeeld waarbij het gemak van streamen wordt gecombineerd met de stabiliteit van een vaste installatie.

Geluidskwaliteit laat ruimte voor gesprek

Door de hele brasserie zijn dezelfde luidsprekers gebruikt. RJ Audiovisueel heeft het geluidsniveau en de frequentie hiervan gemeten. Op basis van deze metingen is gekozen voor de MASK4 luidspreker. De luidspreker heeft meer nadruk op de midden en hoge tonen. Dit zorgt ervoor dat de klank over het gesprek wordt heen gegooid en juist niet stoort. Bovendien is ervoor gekozen om veel luidsprekers te plaatsen, zodat het volume naar beneden kan. Beide zorgen voor een heel prettig muziekklimaat.

Meer informatie over geluidsinstallaties voor:

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This