Geluidsversterking aula De Waerdenborch

Klant

De Waerdenborch

Locatie

Holten

Installateur

RJ Audiovisueel

z

Functionaliteit

Muziek
Presenteren

Projectomschrijving

Openbare Scholengemeenschap De Waerdenborch in Holten biedt voortgezet onderwijs in het vmbo, havo, vwo met lwoo en gymnasium. De slogan ‘Fundament voor talent’ verwijst de kunst om het talent van elke leerling optimaal te ontwikkelen. Dit talent wordt mede ontwikkeld in de recent vernieuwde aula van De Waerdenborch. Deze is op audiovisueel vlak volledig gerenoveerd en is door RJ Audiovisueel uit Rijssen onder meer uitgerust met een multi-zone installatie voor geluidsversterking.

Geluidsversterking voor multimedia, toneel en presentaties

De schoolkantine is één van de meest multifunctionele ruimtes die je maar kunt bedenken. Dagelijks vinden hier andere activiteiten plaats, zoals bijeenkomsten, presentaties, uitreikingen van diploma’s, toneel of disco-avonden. En dan vergeten we de reguliere pauze nog. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat de geluidsinstallatie multifunctioneel is en mee beweegt met de activiteiten in de aula.

De aula bij De Waerdenborch is opgedeeld in 2 delen. Deze kan gebruikt worden voor zowel presentaties, alsook voorstellingen. Er kan door de gebruiker worden gekozen uit verschillende scenario’s. Met één druk op de knop kunnen deze worden opgeroepen met de iPad. De geluidsversterking zet zichzelf automatisch in enkele voorgeprogrammeerde standen, die exact matchen aan de eisen voor de activiteit die is geselecteerd. Gebruiksvriendelijker kan niet!

De geluidsinstallatie zelf bestaat uit krachtige 8” opbouwluidsprekers, die ideaal zijn voor het weergeven muziek en spraak. Deze worden ondersteund door enkele draadloze microfoons, die eenvoudig aan- en uit gezet kunnen worden. Het geheel wordt bestuurd vanuit de audio-centrale met enkele versterkers. Hier is ook de programmatuur te vinden die door RJ Audiovisueel is ingeregeld om de instelling van de verschillende scenario’s op te roepen.

Alle geluidsversterking is geïntegreerd met de andere aanwezige audiovisuele faciliteiten. Denk aan een grote beamer met een projectiescherm, draadloze presentatiemiddelen en de app op de iPad. Een geweldig staaltje techniek, die volledig gefocust is op bediengemak.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This