Geluidsinstallatie zalencentrum De Dres

Klant

Zalencentrum De Dres

Locatie

Nibbixwoud

Installateur

RJ Audiovisueel

z

Functionaliteit

Disco
Achtergrondmuziek
Omroep
Presenteren

Projectomschrijving

In 2016 is in Nibbixwoud een nieuwe accommodatie geopend met de naam De Dres. Deze accommodatie is multifunctioneel en omvat een sporthal, een zalencentrum en een grand café. In dit ontmoetingscentrum kunnen activiteiten worden georganiseerd op het gebied van sport en spel, bijeenkomsten, optredens en partijen. Apart Audio Regio Dealer RJ Audiovisueel werd gevraagd mee te denken inzake de AV installatie met de nadruk op de geluidsinstallatie.

Op en top multifunctionele geluidsinstallatie

In de sporthal is gekozen voor een 100V oplossing, waarmee lange afstanden overbrugd kunnen worden. Dit geldt voor de bekabeling, alsook voor de verstaanbaarheid van het systeem. De hoorn luidsprekers geven muziek en spraak op gebalanceerde wijze weer. In de sporthal zelf zijn diverse aansluitpunten aanwezig waarop huurders hun eigen muziek kunnen aansluiten. De bediening vindt plaats via een bedienpaneel op de wand. Zowel het aansluitpunt alsook het bedienpaneel worden beschermd door een op maat gemaakte beugel. Door de accommodatiebeheerder kan omgeroepen worden.

Het multifunctionele zalencentrum kan opgedeeld worden in twee ruimtes door een wand die opgetrokken kan worden. Doordeweeks worden de ruimtes ingezet voor groepslessen, zoals aerobics en spinning. Ook hier wordt gebruik gemaakt van lokale aansluitpunten, waarop de instructeur of instructrice een eigen smartphone of Mp3 speler kan aansluiten. Beide ruimtes zijn voorzien van een Pubset systeem, waardoor er zonder problemen een feest georganiseerd kan worden.

Het grand café staat centraal in De Bres. Het is de plek waar sporters, vrijwilligers en bezoekers elkaar ontmoeten en een praatje maken. Het café is in stijl ontworpen. De luidsprekers zijn dan ook in stijl gekozen. Er wordt gebruik gemaakt van de MASK6 design opbouw luidspreker. Op het terras buiten zijn diverse inbouwluidsprekers geïnstalleerd. Zo ontstaat zowel binnen als buiten een egaal geluidsbeeld met de nadruk op de midden en hogere frequenties. Dit zorgt ervoor dat bezoekers fatsoenlijk met elkaar kunnen praten, zonder dat zij met stemverheffing hoeven spreken.

Alle ruimtes zijn aan elkaar verbonden door een centraal matrix systeem. In geval van calamiteiten kunnen alle bestaande signalen worden gedempt en worden de omroepmededelingen hoorbaar.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This