Geluidsinstallatie Topsportcentrum De Koog

Klant

Topsportcentrum De Koog

Locatie

Koog aan de Zaan

Installateur

MVIE Audiovisuele Techniek

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Omroep

Projectomschrijving

In Koog aan de Zaan is op 16 september 2016 een nieuw topsportcentrum geopend. De grote speelhal  is geschikt voor 1200 bezoekers. De sporthal ernaast is geschikt voor breedtesport, waaronder korfbal, volleybal en zaalvoetbal. In het topsportcentrum is een medisch centrum gevestigd en drie leslokalen voor de opleiding Sport en Bewegen. MVIE Audiovisuele Techniek is gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor sportcomplexen en mocht de geluidsinstallatie voor omroep en muziek realiseren.

Room combining: ruimtes onafhankelijk bedienen

De installatie is opgebouwd als room combining systeem. Verschillende ruimtes kunnen los van elkaar worden bediend, maar kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld. Elke hal kan worden opgedeeld in verschillende ruimtes of in één geheel. Hierbij is het belangrijk dat de geluidsinstallatie mee beweegt. Deze unieke oplossing is een specialisme van MVIE en geeft de huurder van de zalen heel veel vrijheid om zelf muziek weer te geven.

De luidsprekers in de sporthallen zijn balbestendig. De bedieningspanelen en lokale aansluitpunten voor Mp3-spelers of telefoons zijn bovendien voorzien van een op maat gemaakte bescherming tegen ballen. In de sporthallen is achtergrondmuziek en omroepmededelingen uitstekend te horen. Bij grotere evenementen worden externe partijen gevraagd om de hallen van muziek te voorzien. Met de geluidsinstallatie van MVIE wordt in alle basisbehoefte voorzien.

In de kleedruimtes, boven de tribune en het kantoor van de beheerder zijn plafond luidspreker geïnstalleerd. De CM6E levert 6 Watt aan vermogen, maar dit is meer dan voldoende om in deze ruimtes omroepmededelingen luid en duidelijk verstaanbaar te maken. In de beheerdersruimte is een omroepstation aanwezig met 12 toetsen, waarmee door de hele accommodatie kan worden omgeroepen.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This