Geluidsinstallatie sporthal De Wiel

Klant

Sporthal De Wiel

Locatie

Asperen

Installateur

MVIE Audiovisuele Techniek

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Omroep

Projectomschrijving

In de zomer van 2016 is een nieuwe indoor sportaccommodatie opgeleverd in Asperen. Sporthal De Wiel is een initiatief van diverse zaalsportverenigingen en de gemeente Lingewaal. In de nieuwe accommodatie wordt een sporthal met 3 volleybalvelden gecombineerd met nieuwe faciliteiten, zoals kleedkamers, kantine en bestuurskamer voor de voetbalvereniging Asperen. Bovendien is er plaats voor café-cafetaria “De Wiel”.

Meerdere ruimtes vanuit één centraal audiosysteem

MVIE Audiovisuele Techniek is verantwoordelijk voor de realisatie van alle audiovisuele middelen. Naast oplossingen met beeldschermen en camerabeveiliging betreft dit een gecentreerde geluidsinstallatie ten behoeve van ontruiming bij calamiteiten, omroep tijdens evenementen en muziekweergave in de sporthal, in de kantine van VV Asperen en in Café “De Wiel”. Alle geluidsinstallaties zijn onderling met elkaar verbonden en in het geval van calamiteiten kan elke installatie worden ‘overruled’.

In de sporthal kan één veld van de andere twee worden gescheiden middels een scheidingswand. Uniek is het feit dat het audiosysteem, indien gewenst, mee schakelt. In dit geval kunnen de huurders op het beide velden onafhankelijk gebruik maken van een eigen muziekinstallatie. Beide zijn in staat om hun eigen muziek af te spelen middels een lokaal aansluitpunt voor smartphone of mp3 speler. Dit is instelbaar via een bedienpaneel op de wand.

De sporthal zelf is voorzien van zes luidsprekers, welke horizontaal zijn gemonteerd. Twee per volleybalveld tegenover elkaar. De verstaanbaarheid is fenomenaal, ook wanneer de zaal gevuld is met spelende kinderen. Dankzij de aanwezigheid van akoestische panelen wordt het ‘galmprobleem’ volledig geëlimineerd. De beheerder kan vanaf zijn post omroepmededelingen doen in de sporthal. Deze zijn ook hoorbaar in de gangen waar de kleedruimtes zijn gevestigd.

Zowel in de kantine van de voetbalvereniging Asperen, alsook in Café De Wiel kan gebruik gemaakt worden van een zogenaamd Pubset systeem. Dit systeem bestaande uit vier top luidsprekerkasten en twee subwoofers zijn gebouwd voor een geweldige muziekweergave. In beide ruimtes kan feest gevierd worden tijdens feestdagen, kampioenschappen of evenementen.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This