Geluidsinstallatie restaurant Klein Afrika

Klant

Restaurant Klein Afrika

Locatie

Oldenzaal

Installateur

Niehoff Sound & Light

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Presenteren
Disco

 

Projectomschrijving

Aan de rand van recreatiegebied het Hulsbeek in Oldenzaal ligt het gezellige pannenkoekenrestaurant Klein Afrika. Deze locatie bestaat naast een restaurant uit een zaaltje geschikt voor kleine feestjes en partijen. Bovendien is buiten een groot terras en een compacte dierentuin. Apart Audio Regio Dealer Niehoff Sound & Light uit Denekamp is gevraagd de geluidsinstallatie te realiseren bij de nieuwbouw van het pand.

Presenteren, achtergrondmuziek en disco inéén

De installatie moet in het restaurant en op het terras geschikt zijn voor achtergrondmuziek. In het feestzaaltje mag muziek gerust de overhand hebben. Want wat is een feest zonder dat de muziek hard kan? In het restaurant en op het terras is gebruik gemaakt van de design luidspreker MASK6. Deze is geoptimaliseerd voor achtergrondmuziek en bovendien geschikt voor outdoor gebruik.

In de feestzaal is een combinatie gemaakt van MASK8 luidsprekers in combinatie met twee subwoofers. Alle luidsprekers zijn boven in de nok gemonteerd, zodat een perfecte spreiding van het geluid ontstaat en elk deel van de feestzaal wordt bereikt.

De bediening vindt plaats via digitale bedieningspanelen op de wand, waarmee de bron en het volume kan worden aangepast. Elke ruimte heeft een eigen bedieningspaneel, zodat de ruimte qua geluidsniveau kan worden aangepast aan de hoeveelheid mensen in de ruimte. Het resultaat is geweldig en de eerste complimenten van de gasten zijn inmiddels ontvangen.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This