Geluidsinstallatie Rebound World Zwolle

Klant

Rebound World

Locatie

Zwolle

Installateur

Backstage AV

z

Functionaliteit

Disco
Muziek
Omroep

Projectomschrijving

Rebound World is ontwikkeld door een groep Europese investeerders gevestigd in Dubai. Door heel Europa en andere delen van de wereld worden trampolineparken geopend. Hun doel is om de bezoekers en medewerkers fun te laten beleven, energie te laten verbranden en samen te zijn onder één dak. In het trampolinepark zijn activiteiten te beleven, zoals Free Jump, Dodgeball, Slamdunk en Airbag. Een geluidsinstallatie van Apart Audio gerealiseerd door Backstage AV zorgt voor de sfeer en het verstaanbaar maken van omroep.

Geluidsinstallatie speelt belangrijke rol in de totaalbeleving

De audiovisuele faciliteiten binnen Rebound World zijn onmisbaar. Een zeer uitgebreide geluidsinstallatie speelt dan ook een belangrijke rol in de verschillende ruimtes die Rebound World rijk is. De belangrijkste ruimte is het trampolinepark zelf, waar middels 12 stuks 12” opbouwluidsprekers gezorgd wordt voor een fantastische muziekbeleving. De muziek is overal voelbaar en zorgt echt voor een extra dimensie aan de spellen die worden gespeeld.

De installatie in het trampolinepark is bovendien geoptimaliseerd voor het weergeven van omroepmededelingen. Vanuit de organisatie worden regelmatig mededelingen gedaan rondom de start en het einde van activiteiten, maar ook wat betreft sluitingstijden. Hierbij wordt de muziek aan de kant gedrukt en is de omroep luid en duidelijk verstaanbaar voor alle bezoekers en het personeel in het park.

Buiten het trampolinepark om is een kantine en een receptie. Bij binnenkomst worden de gasten direct ontvangen met een lekker stukje muziek afkomstig uit 6” opbouwluidsprekers. Het volume staat zacht om de stilte te doorbreken, maar om niet te irriteren bij baliegesprekken. Ook de in kantine is natuurlijk een geluidsinstallatie aanwezig. Deze kan autonoom worden bediend, omdat deze ruimte ook beschikbaar is voor de commerciële verhuur.

Alle ruimtes kunnen onafhankelijk van elkaar worden bediend. Dit betekent dat muziek kan worden gekozen en dat het volume harder of zachter gezet kan worden. De omroep heeft prioriteit over alle muziek. Bij omroepmededelingen kan gekozen worden in welke ruimte dit te horen is. Een absolute top installatie van Backstage AV waar Rebound World nog heel veel jaren plezier van gaat hebben.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This