Geluidsinstallatie pand Weevers Mechanisatie

Klant

Weevers BV

Locatie

Swifterbant

Installateur

Luimes AV

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Presenteren

Projectomschrijving

Weevers Landbouwmechanisatie is al 50 jaar een vertrouw adres in Flevoland op het gebied van landbouw mechanisatie. Van ouderwets maatgesneden smitswerk tot aan de levering en onderhoud van hydraulische systemen, tractoren, zaaimachines, inbrenglijnen en kunstmeststrooiers. Met vestigingen in Swifterbant en Zeewolde kunnen de agrarische bedrijven in Flevoland perfect worden bediend. In hun pand in Swifterbant is een nieuwe geluidsinstallatie in de showroom, werkplaats, magazijn en balie geplaatst. Tevens is de trainingsruimte uitgerust met een nieuw presentatiesysteem. Apart Audio Regio Dealer Luimes AV mocht de klus klaren.

Geen bouwradio meer, maar één muziekklimaat door het pand

Voorheen had elke afdeling binnen Weevers een eigen radiostation. Op kantoor, bij de receptie een transistorradio en in het magazijn en de werkplaats een bouwradio. In de showroom klonk geen muziek en hier was het soms wat stilletjes. Vooral tijdens het wachten van klanten leidde dit tot ongemakkelijke situaties, waarbij makkelijk een gesprek met een andere klant gehoord kon worden.

Luimes AV heeft in elke ruimte gebruik gemaakt van andere luidsprekers. De meest opzienbarende luidspreker is de toepassing van de SPH20 in de showroom. Deze zogenaamde ‘bolluidspreker’ hangt op 4 meter hoogte en dekt hiermee een oppervlakte van 300 m². In totaal zijn twee bollen voldoende om de hele showroom te voorzien van muziek. In de werkplaats en magazijn is gekozen voor opbouwluidsprekers, die tegen de wand zijn gemonteerd. Bij de balie en op kantoor zijn inbouwluidsprekers netjes weg gewerkt in het plafond. Vanaf nu komt elke bezoeker hier gezellig binnen.

De trainingsruimte wordt gebruikt om regelmatig productpresentaties te organiseren of om klanten bij te spijkeren over nieuwe technieken. Naast een uitgebreide beamer installatie met megascherpe projectie wordt ook hier gebruik gemaakt van geluid. Via twee speciale luidsprekers, welke direct op de beamer kunnen worden aangesloten is het geluid van presentaties en video’s luid en duidelijk te horen door de hele ruimte.

De muziek door het pand is afkomstig van een internetradio. Deze kan via de app worden bediend. Op de app kunnen een aantal voorgeprogrammeerde zenders worden geselecteerd. Het voordeel van een internettuner is dat je niet alleen beschikt over de bekende FM zenders, maar veel meer keuze hebt door een breed aantal internetradiostations. Zo ben je nog eens flexibel!

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This