Geluidsinstallatie koffiebar Coava

Klant

Koffiebar Coava

Locatie

Nijkerk

Installateur

DDJ Media

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Presenteren

Projectomschrijving

Sinds 22 april is de stad Nijkerk een attractie rijker. Midden in het centrum is koffiebar en ijssalon Coava een publiekstrekker. Jacco van den Bor, eigenaar van de nieuwe koffiezaak, is niet over één nacht ijs gegaan bij de realisatie van het concept Coava. Na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven was het voor Jacco tijd voor iets nieuws. Een zoektocht van enkele maanden maakte duidelijk dat in Nijkerk ruimte is voor een speciaalzaak in koffie en ijs. Het concept Coava is geboren.

Ruimte verhuren commercieel interessant

De oude CD-hoek van muziekhandel Verhoog bood een geweldige kans voor een locatie midden in de stad. Vanuit de zaak is door een glazen wand zicht op de instrumenten, die nog steeds worden verkocht.

Bij het uitzoeken van de juiste stijl en inrichting heeft Jacco hulp gehad van familie en vrienden. “Voor mij was het erg duidelijk hoe Coava eruit moest komen te zien. En toch is het een enorme uitdaging om de juiste kleuren en objecten bij elkaar te vinden. Nu we hier enkele maanden aan de slag zijn kan ik niet anders concluderen dan dat het is gelukt. Dagelijks krijgen we complimenten.”

“Wij werken met echte producten, die veelal lokaal betrokken worden. Het is onze missie om gasten te laten genieten van wat moeder aarde en ‘lokaal’ vakmanschap te bieden heeft. We willen een echt genietmoment creëren. Zaken als verlichting en muziek zijn daarin ook belangrijk.”

“We hebben ervoor gekozen om te werken met een systeem van DDJ Media. Zij verversen hun muziek erg vaak en wij vinden dat cruciaal in onze zaak. Wekelijks worden nieuwe playlists gemaakt door onze barista. Ik vind dat we de diversiteit moeten bieden.”

“De geluidsinstallatie fungeert puur als achtergrondmuziek. Geluid neemt de stilte weg en voegt sfeer toe. Daarbij is het belangrijk dat gasten een fatsoenlijk gesprek met elkaar kunnen voeren. Daar komen ze tenslotte voor. Muziek kan daarbij niet te hard staan.”

“Binnenkort breid ik mijn installatie uit met een draadloze microfoon. De sfeer van Coava heeft aantrekkingskracht op het bedrijfsleven en inmiddels heb ik een aantal vragen gehad of de locatie ook gehuurd kan worden. In dat geval zal de installatie ook gebruikt kunnen worden voor presentaties en toespraken.”

Wij wensen Jacco en zijn team heel veel succes met de exploitatie van zijn waanzinnige concept en bedanken hem voor zijn medewerking aan dit interview.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This