Geluidsinstallatie kantine Aan de Stegge

Klant

Bouwbedrijf Aan de Stegge

Locatie

Enter

Installateur

RJ Audiovisueel

z

Functionaliteit

Muziek
Presentatie

Projectomschrijving

Bouwbedrijf Aan de Stegge Presolid Home uit Enter heeft recent geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie voor de kantine. Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van huizen in vele stijlen. In een speciaal woonconcept wordt de klant begeleidt vanaf aankoop van de kavel tot en met het sfeervolle wonen. RJ Audiovisueel mocht voor Aan de Stegge de kantine uitrusten met een nieuwe installatie voor het afspelen van muziek en het toespreken van personeel of klanten.

Draadloze microfoon voor toespreken medewerkers

De kantine van Aan de Stegge wordt dagelijks gebruikt voor de lunch en om koffie te drinken. Tot nu toe was het hier erg stil en werd vooral geluisterd naar muziek vanaf de telefoon. Na een gesprek met RJ Audiovisueel kwam de directie van het bouwbedrijf tot de conclusie dat een geluidsinstallatie voor meerdere doeleinden ingezet kan worden.

Tijdens de kerstborrel en voor de bouwvak worden de medewerkers van Aan de Stegge toe gesproken door de directie. Tot nu toe waren zij slecht verstaanbaar, omdat er geen gebruik werd gemaakt van een microfoon. Door het geroezemoes was het moeilijk om de aandacht erbij te houden en vielen veel woorden uiteindelijk weg.

Met de nieuwe geluidsinstallatie voor de kantine is de draadloze microfoon mee geïntegreerd. Via een druk op de knop van de versterker kan deze worden aangezet. Het volume kan eenvoudig mee worden bediend. Door verschillende luidsprekers verspreid door de ruimte plaatsen is het geluid overal goed verstaanbaar.

Wanneer er geen microfoon wordt gebruikt wordt de installatie ingezet voor het luisteren naar muziek. Er kan worden voor de radio of voor Mp3. Natuurlijk kan er ook een telefoon worden aangesloten. De luidsprekers zijn erop gebouwd om een feestje te kunnen houden, dus ook bij de gezellige vrijdagmiddagborrel doet de geluidsinstallatie in de kantine dienst.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This