Design speakers Van der Wal Interieurs

Klant

Van der Wal Interieurs

Locatie

Leerdam

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Installateur

MVIE Audiovisuele Techniek

Projectomschrijving

Van der Wal Interieurs is gevestigd in een fantastisch pand aan de rand van Leerdam. In de grote showroom worden kwaliteitsmeubelen en de stofferingsafdeling op mooie wijze gepresenteerd. Adviseurs, monteurs en stoffeerders werken nauw samen om het de klant naar de zin te maken. De ontvangst van klanten speelt daarbij een belangrijke rol. Een goed advies, een kopje koffie, hapje of drankje en sinds kort ook perfect verstaanbare achtergrondmuziek.

Mooi, rustig en zuiver geluid uit design speaker

MVIE Audiovisuele Techniek uit Leerdam mocht zich buigen over de vraag of de muziek in de showroom niet verbeterd kon worden. Muziek die niet op de voorgrond aanwezig is, maar subtiel klinkt zonder te storen. Maar juist net genoeg om een stukje privacy te kunnen waarborgen. Dit is gerealiseerd door een hoog aantal van 50 luidsprekers te gebruiken.

Door te kiezen voor een grote hoeveelheid luidsprekers kan het algehele muziekvolume worden gereduceerd. Luidsprekers hoeven niet harder gezet te worden om 10 meter verder nog gehoord te worden. Na enkele meters is de volgende luidspreker al geplaatst en dit zorgt voor een rustig en eenduidig muziekklimaat door de hele zaak.

Maar MVIE ging een stap verder. Niet alleen het muziekklimaat werd onder de loep genomen. Ook werd gekeken naar het design van de speakers in de showroom. Design speakers die passen bij het interieur van een kwaliteitszaak als Van der Wal. Hierbij is gekozen voor de onlangs uitgebrachte Design Series van Apart Audio. Een luidspreker met een hele dunne rand, zodat deze naadloos in het systeemplafond opgaan.

De muziek is afkomstig uit een systeem van Xenox. De X-Radio biedt de klant een ruime hoeveelheid aan playlists. Muziek draagt bij aan de sfeer in de zaak en daardoor is dan ook belangrijk om de juiste muziek te kiezen. In het geval van Van der Wal is gekozen voor een playlist met rustige lounge muziek, maar kan deze op koopavonden of tijdens events makkelijk worden opgezet naar een lijst met iets meer tempo.

“Mooi, rustig en zuiver geluid. Een enorme verbetering! MVIE, bedankt voor het advies en de uitvoering!” Het zijn de woorden van eigenaar Mark Timmer, die een systeem heeft gekregen die past bij zijn stijlvolle winkel.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This