Audiosysteem winkel Unique Mode

Klant

Unique Mode

Locatie

Nijverdal

Installateur

RJ Audiovisueel

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek

Projectomschrijving

Unique Mode is de leukste kledingzaak van Oost-Nederland voor heren en dames met filialen in Rijssen en Nijverdal. De splinternieuwe winkel in Nijverdal werd in september 2018 geopend. Installatiepartner RJ Audiovisueel mocht zorgen voor een fantastisch audiosysteem in deze winkel van 350 m². Een audiosysteem dat zorgt voor een fantastische weergave van de muziek, waardoor een op en top beleving wordt gerealiseerd.

Ultieme muziekbeleving

Service staat hoog in het vaandel bij Unique. Hetzelfde geldt voor de beleving. De manier waarop klanten worden aangesproken en geholpen, maar ook hoe ze hun winkelbezoek ervaren. Muziek speelt hierin een belangrijke rol. Via hele specifieke playlists worden de klant getrakteerd op de nieuwste muziek, die past in het beeld van de winkel. De muziek wordt op fantastische wijze weergegeven door een selectie van hoogwaardige luidsprekers.

Een warm welkom

Stijlvolle opbouwluidsprekers zijn gemonteerd aan de donkere kabelgoten. Omdat deze goten door de hele winkel lopen is het de ideale manier om een goede dekking van het geluid te realiseren. Op 12 plaatsen zijn luidsprekers tactisch gepositioneerd. Waar er sprake is van een gestuct plafond is gebruik gemaakt van inbouwluidsprekers. Beide type luidsprekers worden ondersteund door subtiele subwoofers, die zorgen voor laagweergave. Elke klant wordt op deze warm welkom geheten door de muziek.

Energiezuinig audiosysteem

Het audiosysteem wordt centraal gestuurd door twee krachtige, maar zeer energiezuinige versterkers. Deze verbruiken een minimum aan stroom, maar zetten daar een krachtige performance tegenover. Elke luidspreker en subwoofer wordt maximaal belast. Dit komt de muziekweergave ten goede. Bovendien schakelt het audiosysteem in de winkel automatisch mee met de verlichting. Dit betekent dat de medewerker die de winkel afsluit maar één schakelaar om hoeft te zetten.

Apart Audio Retail Expert

Installatiepartner RJ Audiovisueel is Apart Audio Retail Expert. Een initiatief van audio-installatiebedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de aanleg van geluidsinstallaties in de retail. Werken met Retail Expert is een garantie voor dezelfde muziekbeleving in elke vestiging. Bovendien is er een landelijke dekking, waardoor de Retail Experts winkel- en franchiseketens in het hele land een zeer snelle service kan bieden.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This