Audio voorzieningen kantine Morrenhof Jansen

Klant

Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven

Locatie

Dalfsen

Installateur

Backstage AV

z

Functionaliteit

Presentatie
Achtergrondmuziek

Projectomschrijving

In 1980 is Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven opgericht. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 150 medewerkers in dienst en wordt gewerkt vanuit 3 vestigingen. Disciplines zoals elektra, CV, water en sanitair, maar ook luchtbehandeling en beveiliging worden door Morrenhof-Jansen professioneel geïnstalleerd. Onlangs is de nieuwbouw van het hoofdkantoor in Dalfsen afgerond. AV-installateur Backstage AV mocht de audio voorzieningen in de kantine verzorgen.

“Nog nooit zo’n strakke installatie opgeleverd”

Volgens de installateurs van Backstage AV hadden zij nog nooit zo’n strak opgeleverd nieuwbouwproject gezien. Aan alles is gedacht door Morrenhof-Jansen. Het hoofdkantoor is dan ook het paradepaardje van eigen werkzaamheden. Groencertificaat, duurzame bouw, FSC, warmtepompinstallatie en ook hergebruik van materialen. Een uitdaging voor Backstage AV die moesten zorgen dat de audio- en video installatie net zo strak werd geplaatst, als al het andere.

Om dit te kunnen realiseren is van te voren zeer goed nagedacht welke audio- en beeld apparatuur op welke plaats moet gaan komen. Aan de hand van bouwtekeningen en schetsen werd bepaald waar onder andere de luidsprekers geplaatst worden. Backstage AV werkt vaker samen met elektrotechnische installatiebedrijven. Zij waren dan ook in staat om de juiste informatie op voorhand aan te leveren. Het resultaat is een strakke installatie van de audio voorzieningen waar geen kabel zichtbaar is.

Luidsprekers gekoppeld aan de beamer

In de kantine is gekozen voor 2 krachtige 8” opbouwluidsprekers die horizontaal zijn geïnstalleerd. De montage is naast de projectie op de witte muur in de bedrijfskantine. Deze 2 luidsprekers verzorgen audio ondersteuning van multimedia, zoals het afspelen van video’s, het spelen van games en natuurlijk het weergeven van presentaties. Een draadloze microfoon is gekoppeld aan deze audio voorzieningen, zodat deze tegelijkertijd hoorbaar is.

Volle en warme achtergrondmuziek

In de rest van de kantine wordt niet alleen geluncht, maar vindt ook geregeld kort overleg plaats of wordt op vrijdagmiddag een borrel gedronken. Tijdens deze weekafsluiting wordt muziek afgespeeld door compacte design luidsprekers, die verspreid door de hele kantine zijn geplaatst. Door de kabelgoot te gebruiken voor montage valt de bekabeling direct weg en ziet het geheel er erg subtiel.

Centrale bediening audio voorzieningen

De audio voorzieningen worden bediend vanuit de centrale. Deze is geplaatst in de serverruimte. Met slechts een druk op de knop kan de storingsvrije internetradio worden ingeschakeld. Met een grote knop kan het volume harder of zachter worden gezet. Beide luidsprekers die zijn gekoppeld aan de beamer gaan automatisch aan, zodra er content via de beamer wordt afgespeeld.

Meer informatie over geluidsinstallaties voor:

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This