Audio installatie showroom Coulisse

Klant

Coulisse

Locatie

Enter

z

Functionaliteit

Presenteren
Achtergrondmuziek

Installateur

RJ Audiovisueel

Projectomschrijving

Sinds 1992 is Coulisse uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van raambekleding. In inspirerende collecties en vooruitstrevende systeemoplossingen komt de innovatiekracht van Coulisse tot uiting. Coulisse heeft showrooms over de hele wereld. Het hele jaar door kunnen klanten hier alle collecties en systemen in een inspirerende omgeving bekijken. RJ Audiovisueel mocht de volledige audiovisuele inrichting van de Coulisse Lounge in Enter renoveren en uitbreiden. De audio installatie maakt hier belangrijk deel van uit.

Muziek uit audio installatie zorgt voor privacy

De audio installatie in de showroom zorgt er allereerst voor dat de stilte wordt doorbroken. Door muziek op zeer laag volume af te spelen wordt gezorgd voor een intieme sfeer. Bovendien ontstaat er privacy omdat niet alle gesprekken van de bezoekers kunnen worden meegeluisterd. Een simpele, maar eenvoudige truc, maar met zorgvuldig geselecteerde muziek kan deze sfeer gemakkelijk worden gerealiseerd.

Verdeeld door de showroom hangen verschillende beeldschermen en een beamer met een groot scherm. Per scherm of beamer kan worden gekozen uit Apple TV, Barco Clickshare draadloos presenteren of 2 narrowcasting-players. De audio installatie beweegt mee met de keuze die op een iPad kan worden gemaakt. In het geval van narrowcasting is geen audio te horen. Maar bij de keuze voor Apple TV of Barco Clickshare natuurlijk wel.

Het geeft Coulisse een optimale flexibiliteit in de presentaties naar hun klanten. De gekozen luidsprekers zijn geselecteerd op basis van multifunctionaliteit. Allereerst dienen ze muzikaal goed te klinken. En daarbij dient ook spraakverstaanbaarheid optimaal te zijn. Door te kiezen voor luidspreker met de nadruk in de midden- en hoge frequenties is dit resultaat behaald. Bovendien passen de luidspreker esthetisch gezien perfect in het interieur.

In dit project maakt de audio deel uit van een totaalconcept. De audio installatie beweegt mee met de keuzes die er worden gemaakt en dient verschillende doelen. Een kwestie van integreerbaarheid. De apparatuur van Apart Audio is middels RS232 aanstuurbaar en kan dus naadloos worden mee geïntegreerd in welke installatie dan ook.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This