Audio installatie restaurant Markanti

Klant

Gran Caffé Markanti

Locatie

Hengelo

Installateur

C&S Audiovisueel

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Presenteren

Projectomschrijving

Gran Caffé Markanti is recent geopend in het centrum van Hengelo. Het is een fantastische locatie geworden om te borrelen, lunchen of dineren. In het restaurant is zeer veel aandacht besteed aan sfeer. Overal zijn gezellige zitjes, de keuken is open en de lange bar springt direct in het oog. C&S Audiovisueel mocht voor Markanti een audio installatie realiseren. In eerste instantie voor het afspelen van achtergrondmuziek, maar wel met het idee dat de volumeknop soms iets omhoog kan.

Industriële goten maakten het bekabelen eenvoudig

C&S heeft ervoor gekozen om zeer veel luidsprekers te installeren. Dit zorgt ervoor dat de spreiding van het geluid over de beneden- en bovenverdieping perfect is. Bovendien hoeft het volume hierdoor niet te hard gezet te worden om toch overal gehoord te worden. Hierbij kon C&S dankbaar gebruik maken van de industriële kabelgoten die door het hele restaurant te vinden zijn. Alle luidsprekers zijn hierop geïnstalleerd, waardoor de bekabeling makkelijk doorgetrokken kon worden.

Bewust is gekozen voor de MASK4 van Apart Audio. Deze luidspreker heeft de nadruk op de midden en de hoge tonen. Dit zorgt ervoor dat het geluid van deze luidspreker niet stoort in het gesprek van mensen. Lage tonen laat mensen automatisch harder praten. Alleen bij hoge volumes komen deze lage tonen aan bod. Dit is alleen in het geval van een feestje. Of wanneer het personeel de avond afsluit met z’n allen.

Deze luidspreker kon bovendien ook buiten worden ingezet. Op de terrassen boven en beneden hangen enkele modellen die zorgen voor een sfeertje tijdens het roken of in zomer tijdens buiten activiteiten. De MASK4 is volledig weerbestendig en kan in de winter gewoon buiten blijven hangen. Het volume van buiten kan vanuit binnen worden geregeld.

Zowel op de benedenverdieping, alsook boven is een aansluiting voor een microfoon te vinden. Zodra deze worden aangesloten kan op het bijbehorende bedieningspaneel het volume van de microfoon worden ingesteld. Ideaal wanneer de gasten tijdens een feestje of bijeenkomst toegesproken worden door de gastheer/gastvrouw of organisatie.

De boven- en beneden verdieping zijn op elkaar aangesloten. Wanneer er geen bijzonderheden zijn, dan is in beide ruimtes dezelfde muziek hoorbaar. Mocht één van de ruimtes worden verhuurd, dan kunnen de ruimtes ook op het gebied van audio van elkaar worden losgetrokken. Zo blijft Markanti multifunctioneel en zijn zij in staat om meerdere groepen onder één dak te bedienen.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This