Audio-installatie restaurant Baron

Klant

Baron Eten en Drinken

Locatie

Harderwijk

Installateur

Backstage AV

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Presentatie

Projectomschrijving

Voormalig lunchroom ‘De Pepperbox’ op de Grote Markt in Harderwijk is grondig verbouwd. Eigen Eric Wan is in februari 2017 begonnen met een nieuw concept. Baron Eten en Drinken is de nieuwe naam van het établissement. Uit respect en eerbetoon aan de familie Baron, de vorige eigenaar. Backstage AV mocht voor Baron Eten en Drinken een audio-installatie leveren en installeren.

In 10 dagen van offerte stadium naar oplevering

Hoe snel een audio-installatie bedacht en opgeleverd kon worden liet Backstage AV zien na het ontvangen van de aanvraag uit handen van Eric Wan. “In een traject van slechts 10 dagen zijn we van offerte stadium tot oplevering gekomen”, vertelt Richard Bredewold, eigenaar Backstage AV. “In de food & hospitality sector moet snel worden geschakeld. Audio komt altijd pas op het eind in beeld.”

Het resultaat is een multifunctioneel audiosysteem voor het weergeven van achtergrondmuziek. “Achtergrondmuziek is als behang aanwezig in het restaurant. Je merkt het amper op, maar het is er wel. Bedoeld om de stilte te doorbreken en de sfeer in Baron kracht bij te zetten. Bovendien kan het personeel het systeem eenvoudig bedienen.”

Tijdens de installatie is samengewerkt met DDJ Media. “DDJ is leverancier van de muziek. Via een computer kunnen samengestelde playlists worden geselecteerd, die passen bij de sfeer in de zaak. De muziek is bewerkt en van hoge kwaliteit. Heel anders dan het afspelen van een slecht Mp3 bestand. Dat kan natuurlijk ook nooit goed klinken!”

De audio-installatie is multifunctioneel. In het restaurant is een inprikpunt voor een microfoon aanwezig. Wanneer eigenaar Eric besluit om de locatie beschikbaar te stellen voor een feest of partij, dan kan er gemakkelijk een praatje worden gehouden. Bovendien zijn de luidsprekers in eerste instantie uitgezocht voor het weergeven van achtergrondmuziek, maar kan er ook absoluut op worden gefeest!”

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de buurt.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This