Audio-installatie MFC It Werflan Friesland

Klant

MFC It Werflan

Locatie

Rottevalle

Installateur

Inferno Audio Visueel

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Presentatie
Toneel

Projectomschrijving

MFC It Werflan bestaat uit een school, dorpshuis, kinderopvang en peuterspelen. Dit multifunctionele centrum is in 2016 gerealiseerd en wordt vanaf 2017 volledig in gebruik genomen. Inferno Audio Visueel mocht de audio-installatie van het MFC voor haar rekening nemen. It Werflan neemt een centrale plaats in de lokale gemeenschap. Sport, spel, saamhorigheid en maatschappelijke betrokkenheid komen hier samen. Multifunctioneel gebruik van de geluidsinstallatie is dan ook cruciaal voor de organisatie van allerlei activiteiten.

De audio-installatie kan in de ruimtes zelf worden bediend

Het audio systeem beslaat 3 verschillende ruimtes. De grote zaal, een speellokaal en de huiskamer. Het hart van de installatie is te vinden in de serverruimte van het It Werflan. Hier is alle apparatuur bij elkaar te vinden. Echter heeft Inferno Audio Visueel het audio systeem zo bedacht dat deze per ruimte te bedienen is. Niet vanuit het centrale rack, maar juist vanuit de ruimte zelf. Hierdoor hoort de gebruiker direct welke veranderingen er plaats vinden na het draaien aan de knoppen van bedieningspanelen op de wand.

De grote zaal is door de aanwezigheid van een podium onder meer geschikt voor toneel, presentaties en optredens. In deze ruimte heeft Inferno Audio Visueel gekozen voor grotere luidsprekers. Deze kunnen een langere afstand overbruggen en zijn geschikt voor het weergeven van muziek en spraak. Bovendien past deze 12” luidspreker geweldig in het interieur. Om de weergave compleet te maken wordt er gebruik gemaakt van een subwoofer, die zorgt voor een echte beleving.

In het speellokaal en de huiskamer wordt het systeem op andere wijze ingezet. Hier is muziek op de achtergrond aanwezig en zorgt deze voor een gezellige sfeer door het hele MFC. De stilte wordt hiermee doorbroken. Per ruimte kan het volume harder of zachter worden gezet. En als er toch een microfoon gebruikt moet worden om te zingen of mensen toe te spreken, dan is dit mogelijk.

Het resultaat is een eenvoudig te bedienen audiosysteem, die bovendien geïntegreerd is met alle andere audiovisuele voorzieningen die Inferno heeft aangelegd. Zo zijn onder meer faciliteiten aangelegd voor het weergeven van video. Een ringleidingsysteem maakt mogelijk dat ook slechthorenden alle activiteiten moeiteloos kunnen volgen.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This