Achtergrondmuziek Schenkerij Poort Bulten

Klant

Schenkerij Poort Bulten

Locatie

De Lutte

Installateur

C&S Audiovisueel

z

Functionaliteit

Achtergrondmuziek
Presenteren

Projectomschrijving

Arboretum PoortBulten in De Lutte is een parkachtig wandelgebied met ongeveer 2.500 inheemse en uitheemse bomen en heesters. Recent is in dit park Schenkerij PoortBulten geopend. In dit theehuis zijn wandelaars en recreanten te gast om uit te rusten, een kopje koffie te drinken en te lunchen of dineren. C&S Audiovisueel mocht voor de Schenkerij een geluidsinstallatie realiseren voor het weergeven van achtergrondmuziek.

Achtergrondmuziek met mogelijkheid tot presentatie

Uitbaters Bas en Marcella Vunderink zijn overtuigd geraakt van de werking van achtergrondmuziek in hun prachtige nieuwe zaak. De muziek doorbreekt de stilte en zet de relaxte sfeer in het theehuis extra kracht bij. Een vereiste was wel dat de installatie gemakkelijk kon worden bediend door de medewerkers. En bovendien moet deze multifunctioneel in te zetten zijn.

De oplossing is een krachtige geluidsinstallatie met subtiele luidsprekers die eenvoudig te bedienen. De MASK6 design luidsprekers geven een aangename klank weer die het gesprek van de gasten niet stoort. Door te kiezen voor 6 luidsprekers is door de hele ruimte gespreid en hoeft het volume niet hard gezet te worden om de muziek toch overal te horen.

De muziek is afkomstig uit een muziekcomputer, waarop de medewerkers playlists kunnen selecteren. Naast de muziekcomputer is een bedienpaneel op de wand geplaatst. Hierop kan een microfoon worden aangesloten. In het geval van sprekers, presentaties of aankondigingen kan hier eenvoudig gebruik gemaakt worden van spraakversterking.

Een geweldige geluidsinstallatie voor uw bedrijf?

Binnen 1 werkdag advies op maat van een installateur bij u uit de regio.

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Onderhoudsvrije installaties
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • Verzekerd van verstaanbaarheid
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy

Share This