Bent u op zoek naar een nieuwe geluidsinstallatie?

Apart Audio levert geluidsinstallaties voor het bedrijfsleven, instellingen, retail, horeca en sportaccommodaties. 

Nummer 1 in verstaanbare geluidsinstallaties

Apart Audio is leverancier van verstaanbare geluidsinstallaties
Hieronder vindt u verschillende soorten geluidsinstallaties voor zakelijk gebruik. 

Muziek

Muziek is voor ons iets anders dan achtergrondmuziek. Muziek is feest. Gezelligheid. Dansen. Hoort bij de jaarlijkse bedrijfsborrel. Een schoolfeest. Of in de kantine nadat is gewonnen. Nederlandstalig. Dance. Of live op het podium door een band.

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek hoort bij het meubilair. Het is aanwezig. Doorbreekt de stilte. Zorgt voor privacy. Verhoogt de productiviteit. Beïnvloedt koopbeslissingen zonder dat de klant het merkt. Draagt bij aan sfeer en benadrukt het imago van uw bedrijf.

Omroep

Communicatie is essentieel in uw organisatie. Het instrueren van medewerkers in het magazijn. Het informeren van klanten in uw warenhuis. Of deelnemers van toernooien informeren over het programma. Gesproken of geautomatiseerd.

Presenteren

Spreken is een kunst. Soms hangen wij aan de lippen van een goede presentator. Een directeur die zijn organisatie toespreekt. Of de dominee die voordraagt. Maar stel nu dat de geluidsinstallatie niet optimaal is. Zullen we het onszelf dan wel herinneren?

100 Volt

100 Volt is een speciale techniek om veel luidsprekers over lange afstanden te laten communiceren. Het is een systeem wat bij uitstek geschikt is voor installaties voor het afspelen van achtergrondmuziek of het omroepen van mededelingen. 

Buiten

Niet elke luidspreker kan buiten worden geïnstalleerd. Luidsprekers dienen aan speciale eisen te voldoen om tijdens weersomstandigheden als wind, vorst, regen of extreme hitte te blijven te functioneren. Zowel de speaker alsook de behuizing. 

Ik zoek een verstaanbare geluidsinstallatie voor:

De transistor radio op de archiefkast behoort definitief tot de verleden tijd. Achtergrondmuziek op kantoor en verstaanbaar presenteren in uw meeting ruimte.

Functionele audiosystemen dragen bij aan rust, productiviteit en veiligheid. De trend is dat bouwradio’s worden vervangen door een centraal te bedienen installatie.

Muziek beïnvloedt het gedrag van uw klanten. De keuze voor muziek laten we aan u over. Door het juiste volume, spreiding en bediening maken wij het verschil.

Het is tijd voor muziekbeleving op de Nederlandse sportvelden! Een geweldige sfeer met heldere verstaanbaarheid is nu voor elke club bereikbaar.

Muziek benadrukt sfeer. Soms rustig op de achtergrond in uw restaurant, soms nadrukkelijk op de voorgrond bij feesten en partijen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Verstaanbaarheid is essentieel op school. Hoe kunnen uw leerlingen anders de lesstof fatsoenlijk opnemen? Wat te denken van de speech van de directeur bij de diploma-uitreiking?

Importeur Apart Audio Nederland

wtfdivi014-url1

Waarom Apart Audio?

  • 500 installaties per jaar in Nederland
  • Specialisten in geluidsinstallaties
  • Montage door getrainde installateurs
  • Sinds 1998
  • Geweldige prijs/kwaliteit
  • Duurzame installaties
  • 5 jaar garantie
  • Gratis offerte binnen een dag

Advies nodig?

Binnen 1 werkdag advies op maat.

Share This