Verstaanbare muziek- en omroepinstallaties

De beste geluidsinstallatie voor uw sportveld
GRATIS OFFERTE AANVRAGENCHECK DE VIDEO

Verstaanbare geluidsinstallaties voor sportvelden

Wij leveren de beste geluidsinstallaties voor uw voetbalveld, hockeyveld, tennisbaan of atletiekbaan. Optimaal verstaanbaar voor al het publiek met een perfecte dekking over het hele veld. Muziek- en omroepinstallaties met kraakheldere geluidskwaliteit. Eenvoudig te bedienen door elke vrijwilliger.

Verstaanbaar zijn is een groot goed

Oude installaties, verouderde techniek of complexe bediening brengen de verstaanbaarheid in gevaar. Maar dit kan anders! Ook voor uw vereniging.

3 uitgangspunten

Onze bewezen concepten zijn gebaseerd op 3 belangrijke pijlers

Toeschouwersaantallen

Toeschouwers zorgen voor lawaai. Er wordt gepraat, meegeleefd en aangemoedigd langs het veld. Voor ons is het zaak om boven dit lawaai uit te komen. Wij weten exact hoeveel decibel (dB) de geluidsinstallatie moet produceren over een bepaalde afstand om optimaal verstaanbaar te zijn.

Verwachting 

Per vereniging verschilt de verwachting van de geluidskwaliteit. Sommige verenigingen willen slechts verstaanbaar zijn rondom het hoofdveld. Anderen willen een fantastische muziekbeleving op en rondom het volledige sportcomplex  creëren. Wij kunnen met alle eisen uit de voeten.

Budget

Voor veel sportverenigingen het belangrijkste element. We kunnen wel wat willen… Maar waar halen we het budget vandaan? Wij hebben oplossingen te bieden vanaf € 1.000,-. Maar ook voor € 25.000,-. Het hangt helemaal af van jullie  wensen. En het budget wat vrij gemaakt kan worden.

Bewezen installatie concepten 

Bovenstaande peilers hebben geleid tot verschillende bewezen geluidsinstallaties voor sportvelden. Met tribune of zonder tribune. Met lichtmasten of zonder. Voor 500 of 10.000 toeschouwers. Deze concepten kunnen wij onderbouwen door middel van calculaties. Middels calculaties brengen wij het uiteindelijke resultaat in beeld.

Luister zelf eens naar het verschil

De traditionele hoornspeaker is definitief verleden tijd en ingehaald door nieuwe technologie.

Ouderwetse hoornspeaker

Klassieke oplossing op sportvelden

R35-3896 luidspreker

De nieuwste trend in Nederland

Enkele wereldwijde referenties

Onze oplossingen worden wereldwijd ingezet. Voor grote accommodaties voldoen wij aan alle FIFA-normeringen.

Estadio Mineirao, Brazilië

Commonwealth Stadium, Canada

Cracovia Stadium, Polen

Thialf Stadion, Nederland

In Nederland gingen de volgende clubs u voor

“Maar wij hebben niet zo’n grote accommodatie!”

Juist voor u hebben wij de ideale oplossingen in huis. Betaalbaar, gebruiksvriendelijk en een echte toevoeging voor uw vereniging.

5 jaar garantie

Op de producten die in onze installaties worden gebruikt zit 5 jaar garantie. Dit betekent dat u 5 jaar lang gegarandeerd bent van een ultieme muziekbeleving.

Kippenvel garantie

Een warming-up met ‘Life is life’. Het veld opkomen met ‘Eye of the tiger’. En als er gescoord wordt klinkt ‘Tsunami’. Een garantie voor kippenvel.

Afschrijvingsperiode van 10 jaar

Onze geluidsinstallaties gaan minimaal 10 jaar mee. U kunt een aanschaf dan ook over 10 jaar afschrijven. Dit gaat uw penningmeester absoluut waarderen!

Kies voor expertise

Door de vele installaties in sportaccommodaties weten wij waar wij over praten. Wat kunt u van onze installateurs verwachten?

Grondige voorbereiding met accommodatiebeheer

Overleg met aannemer, e-installateur of vrijwilligers

Vakkundige installatie. Eventueel kunt u een deel zelf op u nemen.

Perfecte afstelling van het systeem om overlast te voorkomen.

Wij helpen u graag verder

Of bel direct met 085-2500917 Ook wanneer u zelf wilt installeren

Share This